TTDI home by Nu Infinity

POSTED 7 years ago

In this latest work by Nu Infinity, this 1,500 square-foot home in TTDI, Malaysia has been resurfaced and redesigned into another stunning example of contemporary living.

The interior has been completely reworked with luxurious materials and a warm earthly color palette. This has been achieved largely with wood materials and furniture to contrast the white building surfaces, as can be seen in the continuously-spaced living and dining areas. Careful use of mirrored glass and other modern appointments ensure the overall high-quality interior, without getting in the way of practicality.

The bedrooms take on a slightly different feel, being warmer overall thanks to wooden floors. The glass and modern accents, however, remain consistent. Never to compromise practicality in their art, Nu Infinity has also done a study area. Other than the office furniture, this room remains simple and clutter-free to induce an undistracting working environment.

Another key feature worth highlighting is the airwell/coutyard area. This semi-open space has been converted into a unique bathroom. It’s design hints at an outdoor feel, but actually remains squarely within the home’s perimeter. The sunroof, especially, takes advantage of natural light to bathe this space.

 

MORE PHOTOS

ASK A QUESTION

0 Comments